jump to navigation

bloggbryderier – hjälp en bloggare i nöd maj 16, 2006

Posted by sarasblogg in Uncategorized.
trackback

Som bloggare kan man ha stora bryderier. Ska man bara skriva på som man vill, ska man tänka på att det ska vara intressant för andra, vad ska man skriva om, ska det illustreras med bilder? Okej, det är inte problem av världsviktig karaktär. Men ändå. Ni fattar nog vad jag menar.

Ett annat problem som jag gått och tänkt på de senaste dagarna är är hur man ska kategorisera sin blogg. Som läget är just nu så finns min blogg under "Allmänt" på Bloggtoppen.se Men ska jag ha det så? Kanske borde man specialisera sig lite mer, välja en särskilt inriktning liksom. Fast jag gillar ju att skriva om lite allt möjligt. Om man nu skulle rikta sin blogg mot ett särskilt område, vilket skulle det bli då?? Litteratur? Kanske. Film? Njä. Mode? Haha, där är jag långt efter. Foto? Ja, det skulle nog funka. Man skulle ju kunna fortsätta skriva om ditten och datten men slänga upp lite mer foton och bilder. ja det kanske inte är så dumt.

Nån som har några tips inom det här området? Vill gärna höra era tankar kring det här. Jag behöver lite tips på vägen 🙂

Annonser

Kommentarer»

1. Frida - maj 17, 2006

Skriv om det du känner för, tänker på och intresserar dig. Jag tycker att det är vad bloggande handlar om. Skriver man för andras skull utan att ha ut något av det själv blir man ju som en liten joker, vars enda uppgift är att underhålla, och det skulle ju suga musten ur en i längden.

Du är unik, dina tankar likaså, det är ju det man vill ta del av som läsare. I alla fall jag 🙂

2. sarasblogg - maj 17, 2006

Frida: kloka ord från dig. Du har absolut rätt i att bloggande handlar om det som själv intresserar en. Det måste vara svårt att skriva om det som man tror att andra tycker om.

Nu känner jag mig lite klokare i mina bloggbryderier. Tack. 🙂

3. Asta - maj 17, 2006

Jag håller med Frida. Börjar man skriva en blogg bara för läsarna, med vad man tror att de vill läsa, kan man kanske få en massa läsare,men jag tror att i förlängningen blir det jobbigt att spela den där bloggmänniskan som man egentligen inte är.

Tack för hälsningen på min sida.

4. sarasblogg - maj 19, 2006

Ja visst måste det vara så Asta. Så är det nog egentligen med allt: gör man nåt som egentligen inte är en själv så spricker det till slut. Det funkar ett tag, men sen är det nog inte så kul. Verkar som allt handlar om att i grund och botten vara sig själv 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: