jump to navigation

mysig måndag juni 19, 2006

Posted by sarasblogg in Kultur, Uncategorized.
trackback

nobeltest_l1.jpgMåndagar brukar ju inte vara så jätteroliga, men min måndagskväll blev riktigt trevlig. Jag mötte upp med L och S i Kista. Vi kollade in lite kläder, L provade bl.a en klänning på SALT som var jättesöt när den hängde på galgen men en total katastrof på kroppen. Själv provade jag en klänning som oxå var söt men väldigt genomskinlig och på något märkligt vis fick en att se ut som om man hade värsta pantalonerna på sig under. Nicht gut.

Vi käkade också, vedugnspizza, gott. Vår bordsgranne roade oss med sin väldoftande mat. I små, vedervärdiga pustvågor kom en doft av lök, prutt och kebab, allt i en härlig blandning. Hans mat kan inte ha smakat nåt vidare.

Som vanligt hade vi mycket att prata om. Idag handlade diskussionen mycket kring manliga kollegor och deras förmåga att lyckas ha så totalt intetsägande äktenskap så att de måste stöta på sina kvinnliga medarbetare vid lämpliga och mindre lämpliga tillfällen.

Som de söta små varelserna de är så hade S och L köpt en present till mig eftersom jag fyllt år. Fick Liza Marklunds nya bok Nobels testamente.  Mycket bra. Tack kära vänner! 🙂

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: