jump to navigation

paraflaxer juni 24, 2006

Posted by sarasblogg in Uncategorized.
trackback

finnstyle_1899_88297471.gifIdag har solen tittat fram litegrann här i Stockholm. Men igår körde regnet på rätt friskt. Svensk sommar har ju en tendens att vara rätt oberäknelig och då kan det ju bli en hel del regn. Mitt paraply är borta, har förlagt det någonstans. Skulle gärna ha det fina med svarta mönster och rosa rosor från Marimekko istället. Kan köpas på Finnstyle. Där kan man även köpa den söta vattenkannan, även den från Marimekko.

finnstyle_1902_183902151.gif

Annonser

Kommentarer»

1. Asta - juni 24, 2006

Jag är en mästare på att förlägga paraplyer. Det är vid de tillfällen då det regnar när jag går iväg men har slutat regna när det är dags att gå hem igen. Av någon underlig anledning är det alltid de dyra paraplyerna jag förlägger. Mitt gamla från Posten har jag t.ex. kvar. (som om jag haft en massa dyra, men i alla fall. Ibland investerar jag i ett riktigt snyggt ett – och de försvinner ALLTID)

2. sarasblogg - juni 25, 2006

Jag gör precis samma sak. Jag köper ett, använder det max 2 gånger och sen är de borta. Varför glömmer man just paraplyer? Annat kommer man ju (oftast) ihåg. Kanske för att man egentligen inte vill använda dem?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: