jump to navigation

Gårdagen juli 5, 2006

Posted by sarasblogg in Sommar, Uncategorized.
trackback

 

Igår var ju ”Ett Foto I Timmen”-dag, men det gick ju åt helsike förstås. Inte för att dagen var otrevlig, nej den var alldeles utmärkt, men bilderna…Ja bilderna, de blev inget att ha. Så vi får försöka nästa gång, 18 juli istället.

Men, gårdagen var som sagt väldigt trevligt. På dagen träffade jag R. Det kändes lugnt och avspänt mellan oss, så det känns som jag inte behöver råka ut för några blyghetsattacker igen om jag träffar på honom på stan. Vi var hemma hos honom och satt ute på hans lilla terrass/altan/balkong och filosoferade om livet. Bland annat konstaterade vi att när det är vinter skulle vi lugnt kunna slänga ner istappar på folk nere på gården utan att de skulle upptäcka att det var vi som hade gjort det. Om man nu är lagd åt det elaka hållet 😉 R utnämde även mina nya solglasögon till ”värsta Garbo-glasen”. Bra. Mycket bra. 🙂

Efter R införskaffade jag en present till H. Köpte en vuxenvariant av ”Mina Vänner”. Den är faktiskt riktigt rolig att fylla i. Man kan dessutom plocka vuxenpoäng genom att fylla i om ex har ICA-kort, dubbelsäng, barn osv.

 91552294091.jpg

På kvällen träffade jag så H och S. Vi var hos H, och gick ner till Brunnsviken precis där hon bor. Vi badade. Årets första dopp! Lite kallt i början men sen väldigt skönt. Efter det uppfriskande badet satt vi på klipporna och åt smarrig pastasallad och njöt av den härliga sommarkvällen. Vi fyllde i ”Mina Vänner”-boken, och jag kan därefter konstatera att jag nu räknas som vuxen eftersom jag kammade ihop hela 20 vuxenpoäng. Yeah. Hjälp.

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: